Datum: 20-06-2019 - 11:37
12
jan
'19
Spelen in de Meerkoet.
Geschreven door Annette Troost

Spelen in de Meerkoet.

Om de week wordt de grote zaal van de Meerkoet omgetoverd naar een zee van mogelijkheden om te spelen. 4 op een rij staat er met schijven zo groot als schoteltjes. Skippyballen om je energie mee weg te stuiteren. Blikken gooien of er mee lopen. En ook de Playstation staat klaar voor een stevige wedstrijd....

Dit is nog maar een klein gedeelte van het assortiment.
Aan de lange tafel worden de mooiste creaties gemaakt. Met lijm, papier, verf zijn de kinderen in de weer. Die activiteit is aangepast aan de tijd. Met bijvoorbeeld net voor de Sint pepernoten bakken en met Valentijn de hartjes.

Verder kunnen de kinderen zich laten schminken of zelf iets inkleuren. Al met al een paar leuke uurtjes. Kom gerust eens binnen lopen, er zijn geen kosten aan verbonden. De kinderen spelen onder het toeziend oog van de vrijwilligers en als ouder of verzorgen kunt u een kopje koffie nemen in de Huiskamer. Of zelf ook een kleurplaat inkleuren. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gewoon meedoen. Is uw kind jonger dan 6 jaar dan graag onder begeleiding van een ouder of verzorger. 

Dit alles kan alleen aangeboden worden met genoeg vrijwilligers, We zijn dan ook hard op zoek naar u. Loop eens binnen en proef de sfeer. We staan u graag te woord.
Speelse groet van de vrijwilligers van de kinderknutselmiddag.

Foto's spelletjesmiddag.