Datum: 17-06-2019 - 00:35
11
jan
'19
Schade tijdens vrijwilligerswerk of mantelzorg… wat nu?
Geschreven door Gemeente Lisse

Schade tijdens vrijwilligerswerk of mantelzorg… wat nu?

Bent u vrijwilliger bij bijvoorbeeld een vereniging, mantelzorger of maatschappelijk stagiair binnen de gemeente Hillegom, Lisse of Teylingen? Weet u dan ook dat de gemeente de Basis-Plus vrijwilligersverzekering heeft afgesloten? ....

Graag nodigen wij u uit om naar onze informatiebijeenkomst te komen, u weet dan precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Informatieavond
 Caroline Koekenbier van Centraal Beheer vertelt u meer over de verzekering, natuurlijk beantwoordt zij ook al uw vragen.
•Datum: Maandag 11 februari 2019
•Tijdstip: Inloop vanaf 19.30 uur, programma van 20.00 tot 21.30 uur
•Plaats: Raadzaal gemeentehuis Lisse, Heereweg 254
•Parkeren: Gelegenheid tot (gratis) parkeren is er tegenover het gemeentehuis en langs de Heereweg, op sommige plaatsen heeft u een parkeerschijf nodig

Aanmelden
 Wij hopen dat u komt! Wilt u zich uiterlijk 4 februari 2019 aanmelden via www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl? Graag daarbij ook vermelden bij welke organisatie u als vrijwilliger bent aangesloten (dit geldt niet voor mantelzorgers).

Vragen?
 Tot slot, op de website van de gemeente kunt u zich alvast inlezen over dit onderwerp en wellicht hierop uw vragen baseren voor die avond. Heeft u nog vragen over de informatieavond? Mail ze dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.