Datum: 17-06-2019 - 01:35
09
jan
'19
Welzijnskompas wil met u het jaar feestelijk openen.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Welzijnskompas wil met u het jaar feestelijk openen.

Op 15 januari 2019 opent WelzijnsKompas de deuren van haar nieuwe locatie in Lisse voor een feestje vol interactie. Stap in de wereld van welzijn en doe mee met één of meer speedrondes langs dé thema’s van nu. Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom langs!.....

Programma:

Aftrap door voorzitter Joost Kuurman en directeur Gesmar Pruijs en samen proosten op het nieuwe jaar

Speedrondes langs 5 thema’s. Op 15 januari 2019 opent WelzijnsKompas de deuren van haar nieuwe locatie in Lisse voor een feestje vol interactie. Inwoners van Lisse en relaties van WelzijnsKompas zijn uitgenodigd om nader kennis te maken met het welzijnswerk. Door middel van interactieve rondes kunnen mensen kennismaken met de thema’s van nu: Samen actief in de buurt, Wat weet u over welzijn? Een quiz!, Mantelzorgen van jong tot ouder, Geef kleur aan je leven met welzijn op recept, Een leven lang leren: vrijwillige inzet & Piëzo.

Ideeën worden opgehaald en initiatieven uit de hoge hoed getoverd. It’s magic!

Dinsdag 15 januari 2019 van 15:00 - 17:00 Medisch centrum Lisse, Nassaustraat 31 B.


een nieuw jaar
een nieuw locatie
met nieuwe initiatieven.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.