Datum: 27-06-2019 - 08:02
06
jan
'19
Nieuwjaarsreceptie bij VV Kagia.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nieuwjaarsreceptie bij VV Kagia.

Het was gezellig druk in de kantine van VV Kagia. Direct na afloop van de wedstrijd oud Kagia - Kagia 1 begon om 16.00 uur de nieuwjaarsreceptie. Het bestuur ontving iedereen bij de deur en direct daarna een glas champagne en twee consumptiemunten, die vooral in bier omgezet werden.....


Een moment om elkaar een gezond en sportief 2019 toe te wensen. Ook voorzitter Richard Trompert hield zijn nieuwjaarstoespraak. Hij wilde kort stilstaan bij het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het aankomende jaar.

Het gaat goed binnen de club. Sportief gaat het op verschillende fronten prima. Bij de jeugd hebben we met de JO11-3, JO11-2 bijna, JO11-1, JO13-1 en de JO19-1 een aantal winterkampioenen . Kagia 1 is op dit moment met een historie serie bezig met hopelijk een mooi eind na zoveel jaren. Het 2e speelt wisselend en gaat zich richten op een periode, die het 3e al knap heeft behaald.
En natuurlijk de snelle verlenging met onze hoofdtrainer Rene Ras.

Veel vrijwilligers hebben zich daar weer groots voor ingezet.  Trots mogen we zijn op onze nieuwe website. We zijn dat ook heel blij met de aanvulling binnen het bestuur van Melvin Gortzak, hij is iemand die samen met het bestuur maar vooral Nathalie de PR en Communicatie  op een hoger plan kan brengen.
Het verduurzamen van Kagia blijft onder de aandacht en de reclameborden en sponsoren zien we alleen maar groeien. Dit door de goede impulsen vanuit de sponsorcommissie, maar ook door het wekelijks goede werk van het onderhoudsteam blijft het sportpark er prachtig uit zien.

Waren er wekelijks weer prachtige wedstrijden van al onze leden onder leiding van de vele vrijwillige leiders, trainers en scheidsrechters.  En zijn de 1e twee interne 7 tegen 7 toernooien op vrijdagavond onder bezielende leiding van Martijn en Wouter een succes
Drukbezochte vriendjes en vriendinnetjes dagen met weer veel aanmeldingen voor de minipupillen en was er alweer het 34e jeugdkamp, en 3 leuke voetbalvakantie dagen in de zomer.

Na de prachtige baromzet van vorig seizoen, zien we mede door de goede resultaten van de selectie ook tot nu een mooie baromzet die door inzet van alle barmedewerkers tot stand kan komen. Echt klasse. Waren de afgelopen week de 2e TOP2000 quiz en de Kerstbingo, mooie successen met veel enthousiaste leden en ook veel niet leden uit de Lisserbroek en wijde omgeving.

Ook aankomend jaar zitten we zeker niet stil.
Zijn we volop bezig om in het nieuwe seizoen alle jeugd en selectie weer in een nieuw tenue te krijgen. ….

Maar het mooiste blijft voor mij nog altijd het wekelijks aanschouwen van de volle velden op zaterdag met al die enthousiaste leden die met het spelletje voetbal bezig zijn onder bezieling van de vrijwilligers.
Als club zijn we gezond, maar de kosten gaan verder omhoog. Ook wij moeten de btw en bierprijs verhoging betalen en de opbrengsten moeten daarmee in balans blijven. Dat is nu niet altijd het geval. En iedere hulp is daarbij heel hard nodig. De jeugd geeft het goede voorbeeld met de ruim €2.000 opbrengst van de verkoop van loten voor de grote clubactie, zo ook de loten van de vriendenloterij met als goede doel Kagia geeft mooie inkomsten.
Binnen het huidige enthousiaste bestuur zijn we naast Melvin nog op zoek naar een nieuw bestuurslid. Dus denk je ik wil graag meedenken over het beleid binnen Kagia meld je dan bij één van de bestuursleden.

U hoort toch wel veel zaken die spelen binnen onze mooie club Kagia. Het is net een echt bedrijf.
Het lijkt zo vanzelfsprekend maar het vraagt om veel organisatiekracht van alle vrijwilligers. En gezien de groeiontwikkeling van onze vereniging hebben we iedere vrijwilliger hard nodig en missen we op een aantal plekken nog wel een goede invulling.
Zo zijn we nog altijd op zoek naar leden voor diverse commissie en een vrijwilligerscoördinator.  Steeds belangrijker. Voor een goede verbinding tussen vrijwilligers en bestuur.

Dank aan Richard Trompert voor het aanleveren van de tekst.