Datum: 03-07-2020 - 14:28

banner 5 juni gemeente 2

04
jan
'19
Herinnering: CV de Gaapstokken geeft 2 vrijkaarten weg voor 'Avondje uit in Lisse'.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Herinnering: CV de Gaapstokken geeft 2 vrijkaarten weg voor 'Avondje uit in Lisse'.

Carnavalsvereniging de Gaapstokken geeft net als vorig jaar 2 VRIJKAARTEN weg.(t.w.v. €40,-) Iedereen kan eenvoudig meedoen om kans hierop te maken!! Let op: actie loopt t/m zondag 6 januari  ....

Wat moet u doen?

- Plaats een 'vind ik leuk' onder het bericht op Facebook EN
- Geef onder het bericht een reactie.

(De toegangskaarten zijn alleen bestemd voor 18 jaar of ouder)

U kunt uw 'vind ik leuk' EN reactie plaatsen t/m zondag 6 januari. Daarna zal vanuit de carnavalsvereniging de Gaapstokken, de gelukkige uit de steek getrokken worden en zal via Blik op Lisse de winnaar bekend gemaakt worden.

Kijk ook eens op de facebookpagina van een avondje uit in Lisse en vindt deze pagina leuk of wordt vriend van Hans Geerlings (blik op Lisse) om geen nieuws uit Lisse te missen.

Informatie over een gezellig avondje uit In Lisse

De editie van 2019 staat gepland op zaterdag 26 januari 2019 en wordt weer georganiseerd in de Ter Specke Sporthal.  De populaire zangers John West, Lange Frans & Mart Hoogkamer zullen voor u optreden.
Dat Avondje Uit in Lisse na 35 jaar nog steeds een van de populairste evenementen van Lisse is, blijkt wel uit het feit dat het evenement al 5 jaar op rij stijf uitverkocht is.

Dit jaar worden de optredens verzorgd door de zangers John West, Lange Frans en Mart Hoogkamer. John West is een van Nederlands snelst groeiende artiesten. Na het behalen van de finale in programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ bracht John verschillende hits uit, waaronder enkele met Lange Frans en Wolter Kroes.

Lange Frans is de afgelopen jaren een gevestigde naam geworden in de Nederlandse muziekindustrie en heeft verschillende hits op zijn naam gezet, o.a. Land van, Zing voor me en Lekkerding feat. John West.

De derde artiest is de uit Leiden afkomstige Mart Hoogkamer. Mart heeft zich sinds zijn deelname aan ‘Hollands Got Talent’ en ‘Topper gezocht’ ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland. Met zijn karakteristieke stem (welke lijkt op Willy Alberti) weet hij – ondanks zijn leeftijd (20) – jong en oud te raken.

De avond wordt verder muzikaal omlijst door de populaire coverband SLAMM. De toegangskaarten voor Avondje Uit in Lisse zijn op zaterdag 8 december in de verkoop gegaan bij Sigarenmagazijn John de Bruin en Het Café. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 per stuk. Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar en legitimatie is verplicht. Meer informatie over Avondje Uit in Lisse is te vinden op de website van de Gaapstokken.