Datum: 25-08-2019 - 20:42
03
jan
'19
Jeugd actief tijdens kersttijd bij Rustoord.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Jeugd actief tijdens kersttijd bij Rustoord.

Ook bij DSV|Rustoord in Lisse was superveel kerstgezelligheid dit jaar! Zo hadden de bewoners een uitje naar het tuincentrum, met een bezoek aan de sfeervolle kerstshow. Ook gingen er bewoners op bezoek bij basischool de Tweemaster in Lisse en deden daar een aantal activiteiten mee in de klas.....

Dat was weer eens heel anders en leuk om bij de jeugd op bezoek te zijn op de school zelf! En daarna kwam er ook in Lisse een klas mooie kerstkaarten voor de ouderen brengen. Er was natuurlijk ook het gezamenlijke kerstdiner, met prachtige livemuziek en er kwam een koor zingen op de woongroepen en in het ontmoetingscentrum.

Nog meer gezelligheid was er toen leerlingen van het Fiorettiecollege allerlei activiteiten kwamen doen voor de ouderen, zoals: een bingo, hapjes klaar maken voor de kerstborrel, hulp op de woongroepen bij het ontbijt, warme maaltijd én kaarten maken. Dank aan iedereen; vrijwilligers, juffen en meesters van de scholen, kinderen en jongeren... voor al die fijne momenten deze dagen!

Tekst en foto's met dank aan DSV}Rustoord.

FB bovenaan met letters