Datum: 07-07-2020 - 14:22

banner 5 juni gemeente 2

23
dec
'18
‘Wandel je Fit’ wandelaars op de koffie bij schilders oude School.
Geschreven door Welzijnskompas

‘Wandel je Fit’ wandelaars op de koffie bij schilders oude School.

Ongeveer 10 personen waren op de uitnodiging van Iet Langeveld en Wout Ruigrok ingegaan om op de langste nacht te komen schilderen bij de oude school. Schilderen bij kaarslicht en een lekker bakkie koffie en zelfgemaakte cake....

Vanaf het Poelhuys vertrok op dat moment de 'Wandel-je fit' groep. Uiteraard zijn ze langs het mooi verlichte huis in de montbretiastraat gelpen. Rond 18.00 uur kwamen de 35 wandelaars aan bij de oude school voor de koffiestop. In de gymzaal van de oude school konden de oliebollen (met of zonder krenten) en appelflappen natuurlijk niet ontbreken.
Dinsdag- en donderdagavond wandelen in Lisse

Informatie over 'Wandel je fit'- Welzijnskompas:

Dinsdag- en donderdagavond wandelen in Lisse. ‘Wandel je Fit’ gaat vanwege het grote succes ook op de donderdagavonden wandelen. De wandelingen worden voorbereid door vrijwilliger Frans van Sluis en het Welzijnskompas..
 Op dinsdag wandelen we van 18:30 uur tot 20:30 uur. Op donderdagavond gaan we om 19:00 uur van start en wandelen we tot 21:00 uur. Beide avonden wordt er een route van 7 kilometer uitgestippeld. Iedereen heeft de keuze om de hele route mee te wandelen of om na de pauze huiswaarts te keren.

Elke week wordt er een andere route gewandeld en pauzeren wij op een andere locatie waar eenieder zelf de keuze kan maken om een bakje koffie/thee te bestellen.

Gemiddeld wandelen 26 inwoners uit Lisse mee; jong en oud. Iedereen maakt een praatje met elkaar; het wandelen is goed voor de gezondheid, maar ook erg gezellig!

Team ‘Even Buurten’ sluit niemand buiten en staat voor iedereen klaar! Durf mee te doen: alleenstaand, jong, oud, werkzoekende, gepensioneerd, gezelschapsmens, échte Lisser of net in Lisse wonend. Iedereen is welkom om mee te wandelen! Ook honden mogen mee, mits aangelijnd.

Kosten:
 Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wanneer:
 Elke dinsdag en donderdag verzamelen we bij de Poelmarkt. Kant van de grote entree (Vivaldistraat 1).

Vrijwilligerswerk:
WelzijnsKompas begeleidt deze activiteit, maar is tevens op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met de organisatie van de wandeltochten.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45

foto's: Jan Wessels.