Datum: 29-05-2020 - 06:27

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

09
dec
'18
FC Lisse: never change a winning team op windering ter Specke.
Geschreven door FC Lisse

FC Lisse: never change a winning team op windering ter Specke.

De kerstmarkt in Lisse werd afgelast in verband met de stormachtige wind. De bikkels van FC Lisse en ASWH lieten zich echter niet kisten. De 2-2 einstand gaf de verhoudingen goed weer....

FC Lisse kon voor de eerste keer dit seizoen zeggen never change a winning team. De geel-blauwen zaten met drie zeges op rij toch een beetje in een flow. ASWH daarentegen was uit op eerherstel na de zeperd tegen De Dijk. Door het ontstuimige weer waren vlotlopende combinaties niet te verwachten.

FC Lisse kwam plotseling op voorsprong na een benutte penalty van Rowdy van der Putten. tekende vanaf de penaltystip voor de 1-0. FC Lisse leek de rust ongeschonden te halen  Het laatste fluitsignaal in de eerste helft was in aantocht. Toch viel nog de 1-1.

Na de pauze ging het spel op en neer. Boyd liet zich aanvallend zien door vrije trappen gevaarlijk het strafschopgebied in de laten draaien van ASWH. In de 63ste minuut was er weer zo’n assist van Boyd. Oussama ging naar de eerste paal en tikte binnen. FC Lisse kon maar vier minuten genieten van de hernieuwde voorsprong. Dit keer mocht ASWH een strafschop nemen en benutten.

Bezoek ook de website van Fc Lisse. voor het uitgebreide verslag.

Foto: Fc Lisse.
Verslag: Jankees Faas.

Netjes geknipt naar de voetbal? Knippen en Zo.- Catelijne Blekendaal.
 
                 Logo   Knippen & Zo