Datum: 03-07-2020 - 15:15

banner 5 juni gemeente 2

08
dec
'18
Kaartverkoop 'Avondje uit in Lisse'start op zaterdag 8 december.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kaartverkoop 'Avondje uit in Lisse'start op zaterdag 8 december.

Het is een van de meest bekende en tevens oudste evenementen welke in Lisse wordt gehouden: Avondje Uit in Lisse. Al meer dan 35 jaar wordt dit meezingspektakel georganiseerd door Carnavalsvereniging De Gaapstokken welke jaarlijks tal van bekende artiesten naar Lisse haalt....

De editie van 2019 staat gepland op zaterdag 26 januari 2019 en wordt weer georganiseerd in de Ter Specke Sporthal. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en afgelopen week heeft de organisatie de line-up van dit jaar bekend gemaakt.  Zo zijn er optredens van de populaire zangers John West, Lange Frans & Mart Hoogkamer. 

Dat Avondje Uit in Lisse na 35 jaar nog steeds een van de populairste evenementen van Lisse is, blijkt wel uit het feit dat het evenement al 5 jaar op rij stijf uitverkocht is. Dit jaar worden de optredens verzorgd door de zangers John West, Lange Frans en Mart Hoogkamer. John West is een van Nederlands snelst groeiende artiesten. Na het behalen van de finale in programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ bracht John verschillende hits uit, waaronder enkele met Lange Frans en Wolter Kroes.

Lange Frans is de afgelopen jaren een gevestigde naam geworden in de Nederlandse muziekindustrie en heeft verschillende hits op zijn naam gezet, o.a. Land van, Zing voor me en Lekkerding feat. John West. De derde artiest is de uit Leiden afkomstige Mart Hoogkamer. Mart heeft zich sinds zijn deelname aan ‘Hollands Got Talent’ en ‘Topper gezocht’ ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland. Met zijn karakteristieke stem (welke lijkt op Willy Alberti) weet hij – ondanks zijn leeftijd (20) – jong en oud te raken. De avond wordt verder muzikaal omlijst door de populaire coverband SLAMM.

De toegangskaarten voor Avondje Uit in Lisse zijn op zaterdag 8 december in de verkoop gegaan bij Sigarenmagazijn John de Bruin en Het Café. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 per stuk. Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar en legitimatie is verplicht. Meer informatie over Avondje Uit in Lisse is te vinden op de website van de Gaapstokken.

Eerder verscheen: Avondje uit 2018. Omdat foto's meer zeggen dan woorden.