Datum: 19-08-2019 - 03:26
06
dec
'18
Kerstmarkt in Dorpshart Lisse. (geannuleerd)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kerstmarkt in Dorpshart Lisse. (geannuleerd)

Op zaterdag 8 december wordt er in Dorpshart Lisse een gezellige kerstmarkt gehouden. Kom alvast in de kerstsfeer op deze gezellige en sfeervolle markt in het Dorpshart van Lisse. Diverse lokale ondernemers hebben de mooiste aanbiedingen voor u gemaakt om te ruiken, voelen en proeven....

Ook is de muzikale kerstman overgekomen van zijn woonplaats Rovaniemi in Finland speciaal voor de kerstmarkt in Dorpshart Lisse. Voor de kleintjes heeft hij een gezellige kerststal met echte dieren meegenomen!
Kortom, een en al gezelligheid in Dorpshart Lisse! Er is te veel om op te noemen dus om gezellig kijken en kom alvast in de stemming voor een sfeervolle kerst! De kerstmarkt vindt van 09:00 t/m 17:00 plaats in de Kanaalstraat en Kapelstraat van Lisse.

Tot ziens in Dorpshart Lisse!

De Kerstmarkt vindt plaats in de Kanaalstraat en de Kapelstraat te Lisse. De Oude Pastorie heeft hier ook haar eigen kraampje staan, waar je biologische koffie (Illimani) en thee (Tea Quiero) kan proeven en ook de minicakejes van Sharp Sharp kan kopen. Ook staan we er met leuke kortingsacties voor kledingboutique Chaveli’s. Ook Bij Mees Mode etaleert een mooie kerstoutfit.
IMG 3493