Datum: 27-05-2019 - 13:51
03
dec
'18
Samen zwemmen met je maatje op  3 december 2018.
Geschreven door Welzijnskompas

Samen zwemmen met je maatje op 3 december 2018.

‘Zwemmaatjes’ is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation....


1,2,3 het zwembad in gaat niet voor iedereen even gemakkelijk. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheidsproblemen, mobiliteitsproblemen of een klein sociaal netwerk waarom men denkt nooit meer in een zwembad te kunnen komen.
Speciaal voor deze groep wordt het project ‘Zwemmaatjes’ al een half jaar georganiseerd.

Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes aangeboden van 12.00 - 13.00 uur (aanvang is 11:45 uur). Meedoen kost slechts € 5,- per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

Iedereen is welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je ‘maatje’) op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen/bewegen in het water.

Om deel te nemen aan Zwemmaatjes kan er tot één week van tevoeren aangemeld worden via de site van Sportfondsen Lisse.

Ook is het mogelijk via WelzijnsKompas aan te melden via buurtwerker Dionne Scheepmaker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-453 315 45
Zij probeert een maatje te vinden en/of vervoer te regelen indien nodig.

Tot ziens bij Zwemmaatjes!