Datum: 27-05-2019 - 13:17
01
dec
'18
Gezellige Sinterklaastocht door het mooie Lisse.
Geschreven door Welzijnskompas

Gezellige Sinterklaastocht door het mooie Lisse.

Op zaterdag 1 december 2018 start om 16.00 uur de Sinterklaaswandeling bij De Poelmarkt. De wandeltocht is uitgestippeld door Franz van Sluis.
Franz wandelt op dinsdag- en donderdagavond met een groep van zo’n 20 wandelaars door het mooie Lisse....

Team Buurtwerk van WelzijnsKompas biedt een ondersteunende rol.

Op zaterdag en zondag worden in de donkere maanden geregeld leuke, bijzondere wandelingen gehouden zoals de Sinterklaastocht, de Lichtjes Loop en de Snertwandeling.

Op 1 december is de Sinterklaastocht. Er wordt om 15:45 uur verzameld bij De Poelmarkt (Vivaldistraat 1). Wij vertrekken om 16:00 uur. Tijdens de pauze is Jan de Kuijper, cateraar en vast gezicht bij de wandelgroep, aanwezig bij het nieuwe kantoorpand van WelzijnsKompas. Hij sponsort de warme chocolademelk met slagroom én een lekkernij tijdens de pauze. Na circa 7 kilometer wandelen zijn wij ongeveer om18:00 uur terug bij De Poelmarkt.

Deelname aan de Sinterklaastocht is kosteloos. Deze activiteit is niet leeftijdsgebonden: het is juist leuk wanneer jong en oud meewandelt. 
Houd de lokale kranten en website van WelzijnsKompas in de gaten voor meer informatie.

Contact
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, Team Buurtwerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45
Kijk voor meer informatie over de wandelingen op www.welzijnskompas.nl
WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur,
0252-75 7100


WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.