Datum: 27-05-2019 - 13:57
02
dec
'18
Wat zit er achter de deuren van het Medisch centrum Lisse?(foto + film)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Wat zit er achter de deuren van het Medisch centrum Lisse?(foto + film)

Er is lang verbouwd om van het voormalig bankgebouw aan de Nassaustraat een medisch centrum te maken. De verbouwing van het voormalig bankkantoor is in september 2017 gestart. Dinsdag 27 november werd het gebouw opgeleverd. De gemeenteraad van Lisse heeft al een ......

rondleiding gehad. Het is prachtig geworden! De eerste gebruikers hebben hun deuren in het Medisch Centrum Lisse geopend. Zo is het Welzijnskompas verhuisd van de Beukenhof naar het nieuwe onderkomen. Ook heeft zich een nieuwe apotheek gevestigd. De apotheek is de derde binnen Lisse. In het verleden heeft het aantal apotheken nogal geschommeld: soms waren er twee, soms drie.

Apotheekster Evelyn Schuil is blij dat het nog niet zo druk is: "Het komt goed uit dat het nog niet storm loopt. faxen kunnen nu nog worden aangesloten en medicatie klaar gezet."  Dit doet zij samen met medewerkster Marian van den Bosch en Yvonne Zauber.

De meeste inwoners van Lisse weten eigenlijk nog niet wat er zich allemaal in het pand gaat vestigen. Er is nog ruimten te huur. Het is de bedoeling dat één of twee huisartsen zich in het pand gaan vestigen. Op de bovenverdieping is nog ruimte voor een fysiotherapeut. Al wel aanwezig zijn: een eet- en jongerencoach en een schoonheidssalon.

De website van het centrum meldt: 

Lisse is een innovatief, modern eerstelijns gezondheidscentrum in het centrum van Lisse – Nassaustraat 31 -, gericht op alle inwoners van Lisse en omgeving, alsmede de vele tienduizenden toeristen die de Bollenstreek jaarlijks bezoeken.
De centrale visie is: de eerstelijnszorg die we aan u kunnen geven, wordt zowel in kwaliteit als kwantiteit beter als zorgverleners intensief met elkaar gaan samenwerken.

De officiële opening zal zaterdagmiddag 15 december plaatsvinden. Vrijdag 30 november werd er met dat feestje alvast een beetje begonnen. Topday zette frisse decoraties neer met groene, witte en blauw ballonnen neer. 
Klik op de afbeelding voor meer informatie over Topday of to grow coaching.

logo met roze  600x400 logo grow coach krachtig