Datum: 29-05-2020 - 04:54

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

25
nov
'18
Nooit eerder weggaan, je weet nooit hoe het balletje rolt.(+beelden)
Geschreven door FC Lisse

Nooit eerder weggaan, je weet nooit hoe het balletje rolt.(+beelden)

De Groenen (Eemdijk) uit Bunschoten waanden zich reeds bij een 3-1 voorsprong in minuut 80 de winnaar. FC Lisse kwam echter wonderbaarlijk terug in het duel. Lars mocht als aanvoerder voor de kers op de taart zorgen met zijn 4-3. Niet goed gespeeld, maar wel drie punten voor de FC. En dat telt....

In minuut 8 stond de 1-0 op het scorebord. Op aangeven van Thierry deed Mo Adouch de bordjes verhangen. FC Lisse was lange tijd heer en meester gedurende de eerste helft. Eemdijk beperkte zich tot verdedigen. De wedstrijd leek voort te kabbelen. Tot de 56ste minuut. Een spelhervatting via Renco van Eeken kreeg FC Lisse-doelman Erik Cummins niet onder controle. De rebound was voor Bouw.  FC Lisse zakte vervolgens ver weg. Het was nu Eemdijk, die regie voerde over de wedstrijd. FC Lisse kreeg de 1-2 en de 1-3 wel heel makkelijk binnen. Op dat moment liepen er een paar FC Lisse-supporters weg. Nooit doen, je weet nooit hoe raar een balletje kan rollen.

FC Lisse had aanvallend gewisseld. Eemdijk verkeerde reeds in de roes der overwinning. Een voorbarig gevoel. FC Lisse toonde mentale veerkracht. Luca bracht het geloof in de Lisserse harten terug in minuut 81 en in minuut 83 scoorde ook Mo de 3-3

Met een punt namen beide ploegen geen genoegen. Het kon nu alle kanten op. In blessuretijd nam Lars de verantwoording op zich en scoorde de bevrijdende 4-3.

Het spel van FC Lisse was niet altijd goed tegen Eemdijk. Dat kan beter. De punten zijn echter heilig dit seizoen op Ter Specke. Van de 19 behaalde punten werden er zestien binnen gehaald op Ter Specke. Uit werd er alleen gewonnen van De Dijk.

Bezoek ook de website van Fc Lisse. voor het uitgebreide verslag.

Foto: Fc Lisse.
Verslag: Jankees Faas.

Netjes geknipt naar de voetbal? Knippen en Zo.- Catelijne Blekendaal.
 
                 Logo   Knippen & Zo