Datum: 19-08-2019 - 03:59
16
nov
'18
Vijfduizend euro voor het Adamas Inloophuis.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Vijfduizend euro voor het Adamas Inloophuis.

De Rotary Club Hillegom-Lisse heeft met de Junior Kamer Bollenstreek de handen ineengeslagen en het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep verblijd met een gift van vijfduizend euro. Het geld is de opbrengst van een tennistoernooi dat de Rotary en de Junior Kamer....

vorige week zaterdag in de hal van de Tennisclub Hillegom hield. Dankzij de inbreng van de vele tennisliefhebbers die aan dit toernooi deelnamen en ook dankzij een groot aantal sponsors, werd dit bedrag bij elkaar gebracht. De symbolische cheque werd tijdens het toernooi door de voorzitter van de Rotary, Raya Yousif, overhandigd aan Annelies Osinga van het Adamas Inloophuis die hiermee werd verrast.

Het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep is gevestigd aan de Eugenie Prévinaireweg 61.
Osinga zegt dat dit alles kan, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en door giften en sponsors. Het Adamas Inloophuis is in 2006 opgericht door mensen die zelf of in hun omgeving met kanker te maken hebben gekregen en hierdoor de behoefte hadden aan hulp of ondersteuning in dit verwerkingsproces. Het Adamas Inloophuis biedt hiervoor ondersteuning die gericht is op de behoefte van de gast. De gift van de Rotary Hillegom-Lisse en Junior Kamer Bollenstreek zal daaraan ongetwijfeld bijdragen.

Op de foto staan (van links naar rechts) voorzitter Rotary Hillegom-Lisse Raya Yousif, Annelies Osinga van het Adamas Inloophuis en voorzitter van JCI Bollenstreek Onno de Baan.

Met dank aan Kristy Wong (namens de Junior Kamer Bollenstreek)