Datum: 25-08-2019 - 19:55
10
nov
'18
AANRADER: Bezoek de open dag van het Adamas inloophuis.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

AANRADER: Bezoek de open dag van het Adamas inloophuis.

Op zondag 11 november opent het Adamas Inloophuis van 13.00 – 16.00 uur haar deuren voor iedereen die graag eens op een ongedwongen manier wil binnenkijken en wil ontdekken wat het inloophuis allemaal te bieden heeft.....

We begrijpen dat het voor veel mensen lastig is om een eerste keer over de drempel van het inloophuis te komen. Daarom staan de deuren van het Adamas Inloophuis op zondag 11 november van 13.00 – 16.00 uur open voor iedereen die graag wil weten wat zich achter die deuren allemaal afspeelt. Iedereen is van harte welkom voor een rondleiding, een kopje koffie of thee en een lekker hapje. Onze gastvrouwen en -heren beantwoorden graag alle vragen die er zijn over onze activiteiten en wat Adamas voor iemand zou kunnen betekenen.

Om mensen kennis te laten maken met onze activiteiten wordt er een ontspannende hand- of stoelmassage gegeven, er is yogales of er kan een kijkje worden genomen in ons open atelier.

St Maarten

“11 november is het St. Maarten. Een dag van geven. Wij geven graag een kijkje binnen het Adamas Inloophuis. En bij St. Maarten horen lampionnen. Kinderen en jongeren kunnen die middag bij ons lampionnen maken onder begeleiding van het Kidsteam. Dan kan je als ouder rustig rondlopen en het huis beleven” zegt Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis.
Ons adres: Eugenie Previnaireweg 61, Nieuw-Vennep.

Over het Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300.000,- nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.