Datum: 21-02-2020 - 01:25
07
nov
'18
DZ-uitvaartzorg zet de gewone wereld even stil.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

DZ-uitvaartzorg zet de gewone wereld even stil.

Vrijdag 9 november van 19.00 tot 21.00 uur verandert de begraafplaats Duinhof aan de Spekkelaan 12 in Lisse in een bijzondere plek, van licht, aandacht en verwondering.
Deze avond is bedoeld voor iedereen die overleden familie, vrienden, of bekenden op persoonlijke wijze willen gedenken....


Het gezamenlijk herdenken van onze dierbaren is iets waar steeds meer behoefte aan is, daarom organiseren wij deze gedenkavond. Ook als u dierbaren elders is begraven of gecremeerd kunt u toch haar of hem gedenken. Er is op een bijzondere manier aandacht voor de kindergraven.
Er is livemuziek en The Tulipsingers zullen hun medewerking geven, er worden gedichten voorgedragen en de namen van dierbaren worden genoemd. Een man zal levensverhalen voorlezen er is een looproute waar u gedichten kunt lezen.

Bij de ingang van de begraafplaats en rondom de aula zal met licht, fakkels en vuurkorven verlicht worden. Omdat wij niet de gehele begraafplaats kunnen verlichten is het raadzaam een zaklamp mee te nemen. Bij de ingang krijgt u een grafkaarsje en een zakje tulpenbollen mee deze kunt u symbolisch in een hart plaatsen, een bemoediging of wens in de herinneringsboom hangen
In de aula is er koffie/thee of warme chocolademelk.

Wij kunnen niet het weer bepalen maar is het windkracht 12 of echte plensbuien dan zal het helaas niet doorgaan.
Joke en Patrick Uijthoven van DZ-Uitvaartverzorging
Heeft u nog vragen bel gerust naar MOB: 06 53 50 37 14

DZ- uitvaartverzorging.