Datum: 21-02-2020 - 00:35
04
nov
'18
Kom binnenlopen bij Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kom binnenlopen bij Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek.

In november stellen Soroptimisten door het hele land hun clubavonden open, voor een vrijblijvende kennismaking. Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek organiseert op 5 november een inloopavond in Hotel Villa Flora, Hoofdstraat 55 in Hillegom....

Vanaf 19.30 uur ben je welkom om kennis te maken met de leden van deze club en om te horen en te zien wat zij zoal doen.
Soroptimist International is een wereldwijde serviceorganisatie van vrouwelijke professionals, actief in allerlei beroepsgroepen, met 100 clubs door heel Nederland. Soroptimisten zetten zich in voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes, waar ook ter wereld. Leden werken samen in projecten op het gebied van educatie, elimineren van geweld tegen vrouwen, voedselzekerheid en gezondheidszorg.

De bijeenkomst in Hotel Villa Flora wordt een wervelende avond vol informatie, filmpjes, beeldmateriaal en boeiende gesprekken. Onder genot van een drankje maak je kennis met de leden van Club Lisse-Bollenstreek en je ziet hoe de fundraising georganiseerd wordt. Zo is er o.a. de chocoladeletteractie, bloembollenactie en glassieradenverkoop. Bestuursleden van Stichting Kafountine houden een presentatie over de vrouwenvakschool in Senegal, één van de projecten die momenteel door de club worden gesteund.

Vind jij dat vrouwen elkaar kunnen helpen om de leefomstandigheden van andere vrouwen te verbeteren? Wil je daaraan bijdragen? En ben je geïnteresseerd in een netwerk van professional friends?
Gun jezelf een kennismaking met het Soroptimisme en kom naar de inloopavond van Lisse-Bollenstreek in Hotel Villa Flora in Hillegom.  Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website.