Datum: 18-01-2020 - 17:49
03
nov
'18
'Nog lang niet naar bed' in Koetshuis Keukenhof.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

'Nog lang niet naar bed' in Koetshuis Keukenhof.

In het Koetshuis van Kasteel Keukenhof wordt op zondag 4 november a.s. de jaarlijkse kindervoorstelling gehouden met de uitvoering van ‘Nog lang niet naar bed’....

Het is een voorstelling voor kinderen vanaf vier jaar, waarbij hun ouders en grootouders natuurlijk ook van harte welkom zijn.
‘Nog lang niet naar bed’ wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit, beiden professionele actrices / zangeressen uit de school van Herman van Veen. Zij worden begeleid door de gitarist Robin Scherpen, die ook de muziek schreef.
Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle en werkte twee jaar als gitarist in de theatervoorstellingen van Herman Van Veen.

Het verhaal gaat over een logeerpartijtje. Jet mag op een avond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten, is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt, mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Ze besluiten elkaar verhalen te gaan vertellen. Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelfbedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

De voorstelling begint om 11:00 uur. Het Koetshuis is open vanaf 10:30 uur.
Kaartverkoop en reserveren:
www.kasteelkeukenhof.nl/concerten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of telefonisch 0252-465555