Datum: 21-02-2020 - 00:58
05
nov
'18
Kerstworkshop Naturals Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kerstworkshop Naturals Lisse.

Naturals Lisse houdt speciaal voor haar vaste klanten een Kerstworkshop op de locatie Heereweg 241, te Lisse. Onder de bezielende leiding  van de bloemenarrangeurs van Naturals gaan we, onder het genot van diverse hapjes en drankjes met elkaar aan de slag.....

Met gebruik van de mooiste natuurlijke  materialen maken we een spectaculair kerststuk, dat zowel binnen als buiten een blikvanger zal zijn.

Een pronkstuk met Kerst deze prachtige boom (zie foto) van ca. 50 cm. hoogte, die bestaat uit een basisschaal met oasis. Door deze basis, is de boom lang houdbaar en zal tot ver na de kerstdagen mooi blijven.
Om deze basis, wikkelen we kerstgroen en mos en wordt de boom daarna opgesierd met orchidee, rozen, echeveria, ballen, kerstgroen en diverse decoratiematerialen.

Zelf niet zo handig of creatief? Geen probleem; onze ervaren binders zijn aanwezig om u de fijne kneepjes van het vak te verklappen en zorgen ervoor dat iedereen met een pronkstuk naar huis gaat.
Maar bovenal is het de bedoeling om een supergezellige avond met elkaar te hebben, waarin naast het maken van een arrangement ook tijd is voor het maken van een praatje met elkaar.

Let op; we werken met natuurlijke, soms vochtige materialen. Pas hier je kleding op aan.

Dus……….neem je beste vriendinnen, zussen, je moeder of je collega’s mee en geniet van een fantastische, creatieve avond!

De kosten van deze avond bedragen € 47,50 en is incl. alle materialen, koffie, thee, lekkernijen, hapjes en drankje.


Datum: Vrijdag 23  november 19:00 uur - 22:00 uur

Deelname max  20 personen per workshop dus vol= vol! Schrijf u tijdig in. Opgeven in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot gauw!
Arjan van ‘t Hof

Tekst en foto: Naturals Lisse.