Datum: 25-06-2019 - 18:34
05
nov
'18
Fris en nieuw logo voor de Zwart facilitaire diensten.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Fris en nieuw logo voor de Zwart facilitaire diensten.

In de afgelopen jaren heeft de Zwart zich als hoofddoel gesteld om de overname van De Zwart facilitaire diensten goed te laten verlopen: het klantenbestand te behouden en de werkwijze te optimaliseren. Iedereen moest natuurlijk even wennen aan de nieuwe bedrijfsvoering.....

Qua werkzaamheden bracht de overname geen grote verandering met zich mee, maar een kleine cultuurwijziging vindt bij een overname - deels bewust en deels onbewust - toch plaats.
Kortom: nieuwe eigenaar, nieuw management, anders werken, anders organiseren, vernieuwing. Alles vraagt om een nieuwe frisse uitstraling. De komende periode staat dan ook in het teken van het nieuwe logo.

Hoewel men nog even getwijfeld heeft over een nieuwe naam, is er gekozen om deze niet aan te passen. Reeds 75 jaar De Zwart kan je niet zomaar 'wegpoetsen.' De jarenlange achtergrond zit in het systeem. Dit neemt niet weg dat het tijd is voor nieuwe frisse kleuren, op bijvoorbeeld de auto's en kleding.

Vanaf eind november stapt het bedrijf dan ook over op een nieuwe logo. Dit nieuwe logo is een combinatie van het oude logo en een deel van het logo uit de andere bedrijven. Zo proberen zij meer eenheid te krijgen. Er is niet gekozen voor de veelal voorkomende spons en raamtrekker, maar voor puzzelstukken die staan voor: verbinden en samenwerken, hechten, samenvoegen en passend maken. Het nieuwe logo zal gefaseerd ingevoerd worden. Op korte termijn zult u het nieuwe logo al treffen op correspondentie. Het vervangen van alle bedrijfskleding zal iets langer tijd in beslag nemen. Zo zullen binnenkort ook de auto’s worden voorzien van onze nieuwe kleuren en het verse logo.

Nogmaals; de naam is groot(s) en blijft, net als de werkzaamheden, ongewijzigd. Het logo is nieuw(s) en fris en wordt in de komende maanden geleidelijk aan ingevoerd.