Datum: 21-02-2020 - 00:48
03
nov
'18
Doe mee met Zwemmaatjes op 5 november.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Doe mee met Zwemmaatjes op 5 november.

‘Zwemmaatjes’ is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation.Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes georganiseerd van 12:00-13:00 uur in Sportcentrum De Waterkanten.

1,2,3 het zwembad in gaat niet voor iedereen even gemakkelijk. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheids-, mobiliteitsproblemen of een klein sociaal netwerk waarom men denkt nooit meer in een zwembad te kunnen komen.
Speciaal voor deze groep wordt het project ‘Zwemmaatjes’ al een half jaar lang georganiseerd. Iedereen is welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je ‘maatje’) op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen.

Aanvang is 11:45 uur.
Meedoen kost slechts € 5,- per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

Om deel te nemen aan Zwemmaatjes kan er via de site van Sportfondsen Lisse: www.sportfondsenlisse.nl aangemeld worden. Het is ook mogelijk om dit via de mail of telefonisch op te geven aan buurtwerker Dionne Scheepmaker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45. Mocht dit nodig zijn gaat zij haar best doen om een maatje te vinden en/of vervoer te regelen.

WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur, (0252) 75 71 00
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of  06-453 315 45.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.