Datum: 24-01-2020 - 15:34
21
okt
'18
Nederland Leest in de Bibliotheek met gratis geschenkboek.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Nederland Leest in de Bibliotheek met gratis geschenkboek.

In november staat de Bibliotheek Bollenstreek in het teken van Nederland Leest. Dit jaar is het thema van deze feestelijke maand: voeding. Om heel Nederland aan het lezen te krijgen is het geschenkboek Je bent wat je leest de hele maand gratis op te halen in de bibliotheek....

Ronald Giphart schreef het voorwoord. Giphart geeft daarom op vrijdag 2 november een lezing tijdens een culinaire avond in de Bibliotheek in Noordwijk.

Je bent wat je leest
Het geschenkboek Je bent wat je leest is exclusief geschreven voor bibliotheken en in november, zolang de voorraad strekt, gratis op te halen in de bibliotheek. Het is een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter. De auteurs zijn: Rosanne Hertzberger, Charlotte Kleyn, Marion Pauw, Joël Broekaert en Pierre Wind.

In alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek wordt het geschenkboek aantrekkelijk gepresenteerd. Op donderdag 1 november wordt het boek samen met een hapje van een lokale ondernemer aangeboden aan bezoekers van de Bibliotheek in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Oegstgeest en Sassenheim. Op vrijdag 2 november bieden we dat aan aan bezoekers van de Bibliotheek in Warmond en Voorhout. 

Leest ook: een culinaire avond met Ronald Giphart.