Datum: 25-08-2019 - 20:59
14
okt
'18
Nieuw seizoen Jazzy sunday Floralis.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nieuw seizoen Jazzy sunday Floralis.

Grand Café Cineac Floralis in Lisse, start zondagmiddag 14 oktober weer met een aantal gezellige optredens met jazzy muziek. Net als vorig seizoen is de organisatie  in handen van Bart Vleugel van het Grand Café en drummer Pim de Boer (foto)....

.De reeks middagconcerten begint met de bekende jazz zangeres Rehana Begum. Deze zangeres weet met haar heerlijke zwoele, exotische stem de harten van haar publiek te verwarmen. Zingen is voor haar het pure genot van vertellen van verhalen op muziek en dat doet ze in de stijl van jazzgrootheden als Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en Billie Holiday.
Na haar studie psychologie besloot Rehana de muziek volledig te omarmen en heeft ze zich bij de opleiding voor jazz en lichte muziek Djam in Amsterdam, gespecialiseerd in vocale jazz. Naast veelgevraagd zangeres is Rehana ook zangcoach.

Jazzvocaliste Rehana Begum zet samen met haar muzikanten de juiste toon voor een heerlijk swingende jazzmiddag, met zonnige bossa nova’s, fluweelzachte ballads en lekker swingende jazz classics.
Ze wordt deze middag begeleid door jazzpianist Joost Italianer, de Poolse gitarist Mateusz Polawski, contrabassist Peter Tollenaar (Concertgebouworkest) en de Lissese drummer Pim de Boer.
Kom zondagmiddag 14 oktober naar Grand Café Floralis en laat u verrassen door deze geweldige band met zangeres.     

Het begint om 14:30 uur en de toegang is gratis.