Datum: 25-05-2019 - 15:30
10
okt
'18
Dolle 5 Euro Dagen van Lemon Hill groot succes.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Dolle 5 Euro Dagen van Lemon Hill groot succes.

Eind augustus hield Lemon Hill, de winkel met 2e hands merkkleding aan de Heereweg 199 in Lisse, de ‘Dolle 5 Euro Dagen’. Tijdens deze dagen werd mooie merkkleding voor slechts vijf euro per stuk verkocht. De opbrengst van maar liefst €825,- is afgelopen week overhandigd aan jongerenorganisatie The Gate in Lisse......

Men kon meedenken over het goede doel. The Gate in Lisse werd veel genoemd en door hun geweldige activiteiten zijn ze gekozen tot het goede doel van de Dolle 5 Euro Dagen. The Gate Lisse biedt jongeren een huiskamer, een veilige plek waar jongeren kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. Een belangrijk doel is dat jongeren zich gewaardeerd en gehoord voelen, zeker in deze tijd waarin een flinke druk op jonge mensen wordt gelegd.

The Gate Lisse kwam met een grote groep jongeren de opbrengst in ontvangst nemen en ze waren onder de indruk van het geweldige bedrag: “onwijs bedankt! Hier kunnen we veel mooie activiteiten van organiseren.” 

Naast Lemon Hill, heeft ook Woonbasis een mooie donatie gedaan. Organisator en eigenaresse Jolijn Koopmans van Lemon Hill vertelt ook, “De hoge opbrengst is te danken aan alle enthousiaste klanten die zijn komen winkelen. En vooral dankzij onze inbrengers die hun kleding geschonken hebben aan het goede doel, konden wij weer De Dolle 5 Euro Dagen houden. Volgend jaar weer!”

Tekst en foto met dank aan Jolijn Koopmans.