Datum: 25-05-2019 - 14:56
09
okt
'18
Alex Ploeg in Floralis
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Alex Ploeg in Floralis

In Lisse kennen we Alex Ploeg al. In januari 2017 sloot Alex in Floralis de avond af van de Finalistentournee van het Cameretten Festival. Een topavond. En daarom kwam Alex Ploeg met de vraag zijn allerlaatste try-out van zijn eerste avondvullende programma in Lisse te mogen doen. Nou….graag natuurlijk !...

Hij stond in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won met verve de publieksprijs van Cameretten 2016. “Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein”, oordeelde de jury. Hij schrijft voor onder andere Spijkers met Koppen, Foute Vrienden en Dit Was Het Nieuws. Zijn stijl is explosief, muzikaal en hij schuwt het randje niet. Zijn naam is Alex Ploeg, een aanstormend talent uit de stallen van Comedytrain.

Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is, maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

Volkskrant: "Alex Ploeg is hét comedytalent van 2018".

Alex Ploeg Zaterdag 13 oktober van 20:30 - 22:00

Bestel uw ticket.