Datum: 21-02-2020 - 15:45
12
okt
'18
Compliment voor mantelzorger aanvragen vóór 1 november 2018.
Geschreven door Welzijnskompas

Compliment voor mantelzorger aanvragen vóór 1 november 2018.

Ook in 2018 willen de gemeentes Hillegom en Lisse mantelzorgers een blijk van waardering geven. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Dit jaar hebben de gemeentes gekozen voor een waardering in de vorm van VVV-bonnen ter waarde van 100 euro....

U bent mantelzorger wanneer u minimaal 3 maanden, gedurende minimaal 8 uur per week, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Ook als u voor een naaste zorgt die intramuraal woont, kunt u in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment.

Het mantelzorgcompliment aanvragen kan nog tot uiterlijk 1 november 2018 bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Kijk op de website voor meer informatie en het digitale aanvraagformulier. Er worden verschillende uitreikmomenten georganiseerd waarvoor de mantelzorger een uitnodiging ontvangt.

Een aanvraagformulier kan ook worden opgehaald op het gemeentehuis van Hillegom of Lisse of op de locaties van WelzijnsKompas (Medisch centrum Lisse en dienstencentrum Elsbroek in Hillegom). Lukt het niet om het formulier op te halen of digitaal in te vullen? Dan kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0252-75 71 00 (dagelijks tussen 9.00 en 12.30uur).

De volgende inloopochtend is op dinsdag 18 december in Floralis

Foto's uitreiken mantelzorgcompliment door wethouder Jolanda Langeveld.