Datum: 24-05-2019 - 22:55
10
okt
'18
Makelpunt Lisse: dé website voor maatschappelijk ruimteverhuur.
Geschreven door Welzijnskompas

Makelpunt Lisse: dé website voor maatschappelijk ruimteverhuur.

Op www.makelpuntlisse.nl kunnen maatschappelijke organisaties zoals sportverenigingen, stichtingen en buurthuizen hun ruimtes aanbieden voor verhuur. Bewoners en organisaties zonder eigen ruimte kunnen zo heel gemakkelijk een beschikbare ruimte vinden. Voor een training, cursus, buurtactiviteit of jaarvergadering.....

Het plaatsen van aanbod van een ruimte of een vraag naar een ruimte, is gratis. Via de website kan ruimte worden aangeboden door een korte vragenlijst in te vullen en te versturen. WelzijnsKompas kan aanvullende informatie vragen en plaatst vervolgens het aanbod op de website. Zit voor de potentiële huurder de juiste ruimte er nog niet bij? Dan kan men via de website een zoekopdracht sturen via het digitale formulier. De vraag wordt dan door WelzijnsKompas opgepakt en uitgezet.

De gemeente Lisse streeft ernaar dat inwoners, buurten, verenigingen en stichtingen elkaar méér en gemakkelijker gaan vinden voor vraag en aanbod van ruimtes voor maatschappelijke activiteiten. Voor meer informatie kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0252-75 71 00 (dagelijks tussen 9.00 en 12.30 uur).

 

foto: makelpunt - Utrecht.nl