Datum: 02-07-2020 - 13:25

banner 5 juni gemeente 2

27
sep
'18
Kinderspelen bij Speeltuinvereniging Kindervreugd.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kinderspelen bij Speeltuinvereniging Kindervreugd.

De organisatie van de kinderspelen lag in handen van Miranda van Rijswijk. Zij deed dit nu voor de derde keer en kon tevreden terugkijken. Vooraf was ze uitgegaan van 100 jongens en meisjes. Dit bleken er 141 te worden. Op het laatste moment moesten derhalve nog wat prijsjes op de grote tafel gelegd worden......

De kinderen kregen niet alleen een cadeautje, ook kregen ze een kaartje dat gratis toegang gaf tot één van de kermisattracties. Even voor 15.30 uur  was het druk rond mevr. Berbee, die de scorelijsten verzamelde.
Een flinke lijst met 14 spelletjes: hobbelfietsen, doelschieten, ringwerpen, vlaggetje steken, korfgooien, clown spel, zaklopen, poortvoetbal, koekhappen, spijkerslaan, pretsjoelen, sjoelstenen stapelen en bowlen. Als veertiende activiteit mocht het eten en drinken natuurlijk niet ontbreken.

Verder was Miranda zeer content met de inzet van een aantal nieuwe vrijwilligers. Zij droegen voor het eerst de mooi gekleurde gele polo van de vereniging. Ook nicht Mandy van Wieringen was ingezet. Amper tijd voor een praatje, want de volgende kinderen stonden al klaar voor het vlaggetje steken.

De speeltuin telt op dit moment 265 leden en 65 donateurs. Volgend jaar bestaat De Kindervreugd 60 jaar. 70 koppels kunnen op zaterdag 18 mei meedoen aan 'de reünie-kwis. Aanmelden kan nu al via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.