Datum: 31-05-2020 - 15:10

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

14
sep
'18
Herinnering: vandaag open huis bij muziekschool 't Muzenhuis.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Herinnering: vandaag open huis bij muziekschool 't Muzenhuis.

De vakanties zitten er weer op, dus is het tijd om ook eens kennis te maken met wat muziek in je leven kan betekenen. Muziek maakt namelijk de mensen blij! “Muziek is het begin van onze beschaving! Wanneer heb je het allereerste contact tussen ouder en kind?...

Als het babytje in het wiegje ligt en mama of papa begint een liedje te zingen, dan wordt daar meteen door het babytje kraaiend op gereageerd! De hoge en lage tonen zorgen voor de eerste vormen van communicatie. Muziek is dan ook een spreektaal vol emotie. Als je vrolijk bent, ben je in de mood voor vrolijke muziek. Ben je in een romantische sfeer, dan wil je romantische muziek horen en ben je verdrietig, dan wil je verzwelgen in treurige muziek. Muziek is het zout in de pap van onze beschaving: of je nu een van de stammen in Afrika bezoekt of het Wiener Symphoniker: overal wordt muziek gemaakt.” Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat kinderen slimmer worden door het in aanraking komen met muziek, want als een kind van jongs af met muziek bezig is, draag je dit je hele leven met je mee, daar kan geen pilletje tegenop!
Maar muziek maken is een ander ding. Dit kun je leren bij Muziekschool ’t Muzenhuis die vrijdag 14 september tussen 17.00- en 19.00 uur een Open Huis houdt aan de Vivaldistraat 6 te Lisse. (de ingang is rechts naast de ingang van ’t Poelhuys)

’t Muzenhuis nodigt iedereen uit om kennis te komen maken met de Muzenhuis activiteiten en de vele muzikale mogelijkheden. Van Klassiek tot  POP, van musical tot jazz, van stemvorming tot koor, van Popgroep tot Big Band. Dit is allemaal mogelijk binnen ’t Muzenhuis.  
’t Muzenhuis heeft ook weer een fabelbelachtige leerlingen actie die loopt tot 27 november 2018.  Heb je altijd al eens willen leren zingen of een instrument willen leren bespelen En ben jij toe aan zo’n nieuwe uitdaging, dan wordt dit toch wel de eerste stap!

Bestel dan nu een voucher voor een proefpakketje van 5 privélessen van 20 minuten via deze site voor slechts € 29,50 en start jouw seizoen bij ‘t Muzenhuis. (Maximaal 1 voucher per leerling)

Cadeautip: Maak ook eens iemand blij en geef zo’n muzikale-voucher cadeau! De voucher kan eventueel tot en met 28 februari 2019 worden opgenomen. Alle verdere informatie op de muzenhuissite www.muzenhuis.nl.