Datum: 27-06-2019 - 08:45
10
sep
'18
Fc Lisse van de hatelijke nul af. Dat smaakt naar meer. (+ beelden)
Geschreven door FC Lisse

Fc Lisse van de hatelijke nul af. Dat smaakt naar meer. (+ beelden)

FC Lisse en Hoek wisten het publiek te vermaken met een meeslepende wedstrijd. Het maken van een doelpunt kreeg de voorkeur. FC Lisse was de meest gelukkige...

FC Lisse kende zo vier wijzigingen ten opzichte van de basis een week eerder. Het eerste kwartier was er een van aftasten. Hoek wist in de 16de minuut te scoren. FC Lisse kwam snel langszij door een doelpunt van Bert Koomen. FC Lisse kon niet lang nagenieten. Na een verdedigingsfout van FC Lisse kwam Hoek weer op voorsprong.

Meteen na de rust viel de 2-2 door een benutte strafschop. FC Lisse werd onder druk gezet. Sporadisch kwam FC Lisse er nog uit.  In minuut 76 wist Lisse dan toch te scoren. De 3-2 was een feit, de 3 punten werden na zeven minuten blessuretijd binnen gehaald.

FC Lisse verdedigde als hard werkend team de voorsprong. De extra tijd leek een eeuwigheid te duren. Rowdy van der Putten had bijna de 4-2 nog op zijn schoen. Na zeven minuten blesssuretijd klonk het laatste fluitsignaal van arbiter De Winter als muziek in de oren bij de getrouwen van FC Lisse.

FC Lisse is van de hatelijke nul af. FC Lisse speelt komende zaterdag in Noordwijk de streekderby tegen SJC. De aftrap is om zes uur.
Bezoek ook de website van Fc Lisse. voor het uitgebreide verslag.

Foto's: Fc Lisse.
Verslag: Jankees Faas.