Datum: 19-07-2019 - 19:23
12
sep
'18
School van de Week competitie in Sportcentrum De Waterkanten.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

School van de Week competitie in Sportcentrum De Waterkanten.

Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe ‘School van de Week’ competitie voor de scholen uit Lisse en Lisserbroek. Het komende halfjaar gaat de buurtsportcoach van Sportfondsen Lisse weer langs de scholen om de kinderen uit de groepen 7 en 8 uit te nodigen voor de Stormbaan Challenge....


Tijdens de Stormbaan Challenge proberen de kinderen op de ‘Jungle Zig Zag’ stormbaan individueel de snelste tijd neer te zetten. Het gemiddelde van alle leerlingen vormt de ‘School van de Week’ tijd. Als alle scholen geweest zijn, nodigt de buurtsportcoach de school uit met de snelste tijd. Deze school mag tijdens een GRATIS middag vrijzwemmen de ‘School van de Week’ wisselbeker in ontvangst nemen. Deze mooie beker mag een jaar lang in de klas worden gehouden.

Nadat de leerlingen hun ‘School van de Week’ tijd hebben neer gezet, gaan zij onderling uitmaken wie de snelste van de klas wordt middels een knock-out systeem. De leerlingen strijden tegen elkaar in een één tegen één race en proberen sneller dan de ander langs de hindernissen als eerste aan de overkant te komen. De snelste leerlingen mogen hun school vertegenwoordigen in de grote finale. Daar strijden de kinderen om de titel ‘snelste deelnemer’ en krijgt de winnaar / winnares een mooi aandenken.

Op woensdag 19 september starten wij met de 1e school: De Zilvermeeuw uit Lisserbroek. Wil jij weten wanneer jouw school aan de beurt is? Kijk dan op de website  of wacht tot de buurtsportcoach langs komt op jouw school.