Datum: 19-07-2019 - 14:23
10
sep
'18
Nieuw programmaboekje Floralis.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nieuw programmaboekje Floralis.

Tijdens het kennismakingsgesprek van wethouder Jeanet van der Laan en Stichting Theater Floralis werd de eerste editie van een gezamenlijk Floralis Programmaboekje overhandigd....

Op donderdag 6 september vond het kennismakingsgesprek plaats in Floralis. Stichting Theater Floralis presenteerde met trots de voorstellingen die geweest zijn en die gaan komen. Floralis wordt als theater en bioscoop steeds bekender in de regio, maar ook ver daar buiten. Het woord gaat in artiestenland over de gastvrijheid en gezelligheid waar Marc van Brug en Frank Schermer Voest voor zorgen. Ook de grootte van de zaal en de sfeer in het pand zorgen ervoor dat men graag nog eens terug komt.

De verschillende organisaties in Floralis werken naast elkaar, maar ook zeker mét elkaar. Het nieuwe gezamenlijke programmaboekje, gecoördineerd door beheerder-verhuurder Bescal, is daar een goed voorbeeld van. Alle geprogrammeerde voorstellingen van dit najaar staan erin, zowel die van de eigen organisaties als van externe. Verder hebben alle organisaties die gebruik maken van de kleinere zalen een advertentie geplaatst om hun cursussen onder de aandacht te brengen. Want er gebeurt nog veel meer in Floralis. Het programmaboekje is verkrijgbaar in Floralis en in diverse publieke locaties in Lisse, zoals het gemeentehuis en de VVV.

Goed nieuws voor de theaterbezoekers, want vanaf dit seizoen is het inpandige Grand Café Cineac tijdens theateravonden geopend voor een diner vooraf. Voor € 25 per persoon wordt een speciaal theatermenu aangeboden. Zo kunt u genieten van een compleet avondje uit. Reserveer via 0252-830393.