Datum: 19-07-2019 - 18:57
12
sep
'18
Uit je BOL gaan met.....Chantal Lefeber
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Uit je BOL gaan met.....Chantal Lefeber

De  rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Lisse en Lisserbroek aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf.
Dit keer is het de beurt aan .....Chantal Lefeber.

Je jeugdjaren: hoe kijk je daarop terug?

Ik kijk met een fijn warm gevoel terug op mijn jeugdjaren. Waar we speelden op straat in een woonwijk vol met kinderen. Waar het “indianandorp” geen geheimen kende en we in de winter pas het ijs om mochten om te schaatsen als het ijs sterk genoeg was om mijn vader te houden!

Een ontroerend, emotioneel moment uit je leven.

Ik denk dat de meeste mensen die mij kennen wel zullen weten wat mijn meest emotionele moment in mijn leven is . Het overlijden van mijn partner. Een gevoel wat ik niet kan beschrijven en ik ook echt niemand toe wens.

Waar word je gelukkig van?

Van steeds meer dingen eigenlijk. Van een gezellige avond met leuke mensen waarbij veel word gelachen

Je meest bijzondere huizenverkoop?

Daar zou ik er werkelijk niet eentje specifiek van kunnen benoemen.  Het mooie van mijn vak is juist dat je bij iedere goede verkoop blije mensen ziet. Blij om verkocht te hebben en blij om gekocht te hebben! Wij verkopen ook geen huis maar een “thuis”.

Hoe ben je zo de makelaardij ingerold?

Ik ben er zeker niet ingerold! Op mijn 12e riep ik al dat ik makelaar wilde worden hoewel ik natuurlijk geen idee had waarom. Maar ik kreeg het niet zomaar voor elkaar ‘ergens’ binnen te komen.  Ik denk dat ik wel 10 open sollicitaties heb gestuurd naar diverse kantoren totdat ik eindelijk een kans kreeg. Keurig onderop begonnen met koffie halen voor de baas en borden plaatsen. En uiteindelijk  jaren 's avonds naar school gegaan om uiteindelijk  beëdigd makelaar te worden.

Waar kunnen ze je voor wakker maken?

Ik mag iedereen adviseren om mij niet wakker te maken LOL ik ben iemand die mijn slaap echt heel hard nodig heeft!

Wat wil je zeker nog doen? De zogenaamde to do list.

Eigenlijk zit ik zo niet in elkaar, als ik iets heel graag wil, dan zorg ik ervoor dat ik het ga doen, of kan gaan doen. Meestal lukt dat dan ook en zo blijven er geen lijstjes open staan.

Wat wil je nog kwijt dat hierboven nog niet vermeld staat?

Dat Lisse een geweldig mooi dorp is en dat ik benieuwd ben naar de antwoorden van de door mij genomineerde.

Welke  bekende (man/vrouw) voor Lisse(rbroek) heeft Chantal Lefeber genomineerd?