Datum: 24-02-2020 - 10:18
24
aug
'18
Een mooi stel.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Een mooi stel.

Sponsors en oud vrijwilligers van de kindervakantiedagen in Lisserbroek waren donderdagmiddag 24 augustus in de huiskamer van de Meerkoet uitgenodigd om het feit te vieren dat voor de veertigste keer het evenement heeft plaats gevonden.......

Ter gelegenheid van dit jubileumjaar waren er nog even twee extra dagen aan het totale programma toegevoegd. De vrijwilligersorganisatie is echt volwassen geworden. Oud vrijwilligers bladerden in de foto-albums, terwijl anderen naar het grote scherm keken en constateerden dat de tijd voorbij vliegt. Met grote dank aan Wim Augustinus, die het festijn opgestart is. Toen nog enkel met een waterbak en een beetje kraaltjes rijgen. Joyce Riezeweide,die samen met Coby den Butter, Claudia den Butter en Monique de Geus de Kindervakantiedagen organiseert:"Bizar, hoe groot het dan nu is!"

Veel is er veranderd, veel is er hetzelfde gebleven. De huttenbouw bij de Meerkoet staat centraal, maar daaromheen worden vele activiteiten gehouden. Voor ieder wat wils.

Even na 15:30 uur sloten de 'actieve' vrijwilligers zich aan in de huiskamer. De kinderen waren naar huis. Zij hadden gelukkig nog de vrijdag om bijvoorbeeld te bungeejumpen.

Alle aanwezige sponsors en vrijwilligers gingen even op de foto. Dat moest natuurlijk wel voor de hutten gebeuren. Een mooi stel, waar je wel een 'feesie' mee kunt bouwen.

Sponsors van de kindervakantiedagen Lisserbroek zijn o.a.:
- Deco Home LIsse
- Today express
- Autocentrum Beelen