Datum: 22-04-2019 - 20:26
08
aug
'18
Met spoed, vrijwilligers gezocht voor nieuw bloemenevenement!
Geschreven door Kleurrijk Lisse / VVV

Met spoed, vrijwilligers gezocht voor nieuw bloemenevenement!

In samenwerking met Holland Dahlia Event, CNB, Bloemenmozaiek Lisse, FB tuinbouw, FAM Flowerfarm enVVV/ Kleurrijk Lisse is het plan opgevat om deze maand op kleine schaal te starten met een Dahlia mozaiëkwedstrijd....

We willen dit jaar beginnen met 5 mozaiëken in en om Lisse, die deel uit zullen maken van een fietsroute langs de diverse dahliashowtuinen en langs Kasteel Keukenhof, waar dit jaar ook uitgebreid aandacht wordt besteed aan deze mooie bloemen.

Wij zoeken met spoed:
 1. Vrijwilligers die bereid zijn om op 22 augustus vanaf 7 uur een ochtendje bloemen te komen snijden op de hoek Veenenburgerlaan/Frederikslaan Hillegom (net buiten Lisse)
 2. Vrijwilligers die de teams met stekers willen komen versterken bij het maken van de mozaieken op 22 en 23 augustus op de diverse locaties in en om Lisse.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en of u zich wenst in te schrijven voor het dahliasnijden in de ochtend van 22 augustus of voor het mozaiëksteken op 22 en 23 augustus. Voor beide activiteiten inschrijven mag natuurlijk ook.

Op vrijdag 24 augustus komt de jury de mozaïeken beoordelen en het winnende team zal op zaterdagmiddag 25 augustus op ‘t Vierkant bekend gemaakt worden.

Wij weten dat het kort dag is, maar we hopen desondanks op veel aanmeldingen. Wellicht wordt dit de start van een heel nieuw fleurig evenement in Bloemendorp Lisse!
Delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld.