Datum: 23-05-2019 - 08:46
07
aug
'18
Social media na overlijden, wat nu?
Geschreven door Uitvaartzorg Bollenstreek

Social media na overlijden, wat nu?

Wij kunnen ons voorstellen dat u, na een overlijden, niet (goed) weet waar u moet beginnen met het opzeggen van accounts van social media, abonnementen, contracten enzovoort. Daarom hebben wij een nieuwe service die onderdeel uitmaakt van onze dienstverlening.....

Het afronden van alle nog lopende abonnementen, contracten (denk aan gas, water, licht) en accounts (social media) van een overleden dierbare vergt enorm veel tijd en energie van nabestaanden. Closure is een digitale dienst waarmee nabestaanden gemakkelijk, in één keer, al deze nog lopende abonnementen kunnen afronden.

Via een checklist kunnen deze worden opgezegd of overgezet worden naar een andere naam. Deze lijst is altijd aan te passen mochten er later meer bedrijven bekend zijn. Het werkt eenvoudig door eenmalig een account aan te maken en de diensten aan te vinken. Via het account kan de status van de wijziging per bedrijf worden gevolgd. Gemiddeld zijn binnen twee á drie weken alle abonnementen, contracten en accounts opgezegd of overgezet. Iedereen kan gebruik maken van de service van Closure, weliswaar tegen betaling van een bedrag van € 99,-.

Voor de mensen die de uitvaart door ons hebben of gaan laten verzorgen, en gebruik willen maken van deze service, is Closure kosteloos. Weer een nieuwe service van Uitvaartzorg Bollenstreek!