Datum: 22-04-2019 - 20:02
02
aug
'18
Verslag en foto's fietstocht naar Parijs met Johan en Niels.
Geschreven door Welzijnskwartier

Verslag en foto's fietstocht naar Parijs met Johan en Niels.

Vrijdag 13 juli zijn  wij (Johan van Weeghel en Niels Krijgsman van het Welzijnskwartier) op de fiets gestapt naar Parijs om via sponsoring een mooi bedrag bij elkaar te halen voor de kinderen van Inloophuis Adamas in Nieuw Vennep....

Van flink klimmen met schaduw in de Ardennen tot gaar bakken in de graanheuvels van Frankrijk: praktisch alles hebben we meegemaakt. En wat een uitzichten! Doorkijkjes in het Ardennen- landschap, de klim naar de kathedraal van Laon en het prachtige kasteel in Pierrefonds: allemaal momenten om nooit meer te vergeten. Natuurlijk was er naast het verslinden van de vele kilometers ook ruimte voor gekkigheid. Gelukkig hebben we geen materiaalschade gehad en konden de reparatiespullen ingepakt blijven. Ook de overnachtingen waren prettig. De campings waarop we zijn neergestreken, waren prima voor fietsers op doortocht.

De kilometers zijn gemaakt en het streefbedrag is bijna bereikt! De donatielink zal tot begin oktober open blijven staan voor degenen die ons nog dat laatste duwtje willen geven. Op 18 oktober zullen wij met een x-aantal jongeren op bezoek gaan bij Stichting Adamas om symbolisch een check te overhandigen. Naast deze overhandiging zullen wij  voorlichting krijgen over Stichting Adamas met onder andere een verhaal van één van de jongeren die Adamas bezoeken.

Donatielink