Datum: 09-07-2020 - 20:22

banner 5 juni gemeente 2

26
jul
'18
Street 4 You Lisse
Geschreven door Welzijnskwartier

Street 4 You Lisse

Op vrijdag 27 juli houdt het jongerenwerk Lisse een uitgebreid buurtfestival genaamd Street 4 You. Dit festival wordt georganiseerd voor alle buurtbewoners in Lisse en is leuk voor jong en oud...

Iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan een uigebreid scala aan activiteiten. Zo is er een watergevecht, nerfbattles, Zorb-ballen op het water, een springkussen en schmink voor de kinderen en een gezellige koffiecorner voor de (jong-)volwassenen. Voor een uitgebreid overzicht van alle activiteiten tijdens Street 4 You kunt u het beste kijken op onze Facebook of Instagram; jongerenwerklisse. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Welzijnskwartier, Bescal en Welzijnskompas.

Street 4 You vindt plaats tussen 13.00 en 17:00 uur op het terrein van De Greef, Ruishornlaan 21. Voor deze warme dag is het verstandig om kleding mee te nemen die nat mag worden.
Het jongerenwerk heeft als doel om jongeren in de gemeente Lisse een leuke vrije tijdsbesteding te bieden en eventueel te ondersteunen bij zorgwekkende situaties. Wij organiseren onze activiteiten voornamelijk in en rond het gebouw De Greef aan de Ruishornlaan 21.

Zo hebben we op 24 augustus Greef Fest in de planning staan. Greef Fest is een tweedaags festival met activiteiten en muziek voor jong en oud, zoals een kinderdisco, knutselen, spellen, tienerdisco, dj’s en meer.
Meer informatie over onze activiteiten is terug te vinden op de social media van Jongerenwerk Lisse en De Greef.

Foto's street 4 You 2017