Datum: 22-01-2019 - 02:52
14
me
'18
Preventie App Lisserbroek zoekt versterking.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Preventie App Lisserbroek zoekt versterking.

Vanaf de start van de Preventie App hebben Jorg, Jack en Willem achter de schermen de App opgebouwd en onderhouden. In de praktijk betekent dit  nog geen uur werk per maand. Je verwerkt mutaties in gmail en (ont)koppeld deelnemers aan WhatsApp. Daarnaast volg je lopende acties en zorgt dat de communicatie in de groep op een juiste wijze verloopt....

Willem gaat echter op korte termijn verhuizen naar Delft en ook Jack gaat volgend jaar Lisserbroek verlaten. Dit betekent dat we voor Jorg op zoek zijn naar 2 nieuwe collega’s.

Meer informatie of  je direct aanmelden kan via de de telefoonnummers bovenaan deze nieuwsbrief of per mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

380 Deelnemers

Momenteel heeft onze Preventie App 380 deelnemers, gelijk verdeeld over de twee WhatsApp groepen. Een WhatsApp groep kan maximaal uit 250 deelnemers bestaan, zodat onze Preventie App bestaat uit twee groepen van 190 deelnemers. WhatsApp heeft nog niet de mogelijkheid om automatisch berichten tussen groepen uit te wisselen, zodat tijdens een actie de beheerders zorgen voor de uitwisseling van berichten tussen beide Lisserbroekse groepen.