Datum: 22-01-2019 - 03:37
10
me
'18
Digitaal magazine geeft kleurrijke inkijk in Keukenhof.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Digitaal magazine geeft kleurrijke inkijk in Keukenhof.

Keukenhof: een bruisend landgoed in de Bollenstreek, met talloze verhalen en ontwikkelingen, bekend en geliefd om het kasteel en de bloemententoonstelling. Een landgoed dat haar bestaan mede te danken heeft aan partners, vrijwilligers, medewerkers en vrienden met wie vaak al jarenlang nauw wordt samengewerkt....


Keukenhof Magazine 2017-2018 informeert over de vele activiteiten van Landgoed Keukenhof en de bloemententoonstelling, zoals de nieuwe voorzieningen, de restauraties en de verbouwingen; over de activiteiten op het gebied van kunst en cultuur en over jeugd, vrijwilligers en actuele thema’s zoals bereikbaarheid en duurzaamheid. Het online magazine biedt een kleurrijk en informatief inkijkje in Keukenhof.
Keukenhof is een prachtig landgoed in de Bollenstreek, een compleet historisch ensemble ontstaan in de gouden eeuw. De combinatie met de wereldberoemde bloemententoonstelling maakt Keukenhof uniek. Voldoende aanleiding voor het lanceren van deze tweede editie van een eigen magazine.

Bekijk het Inkijkje in Keukenhof: