Datum: 22-01-2019 - 03:08
09
me
'18
Een spetterende Moederdag.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Een spetterende Moederdag.

Zondag 13 mei is de dag dat alle mamma’s in het zonnetje gezet mogen worden. Ook bij Sportcentrum De Waterkanten worden mamma’s, die samen met hun kinderen komen zwemmen, verwend. Niet alleen is de entree voor moeders gratis, ook kunnen ze genieten van een welverdiend verwenmoment....

Ter gelegenheid van Moederdag betalen mamma’s, die met hun kinderen komen vrij zwemmen, geen entree. Tevens kunnen moeders tussen 11.00 en 13.00 uur genieten van een verwenmoment. Mamma’s kunnen dan terecht voor het in model brengen van hun haar, het verzorgen van de voeten, een make-up (advies) of een korte behandeling gezichtsreflextherapie. Nieuwsgierig, kom voor of na het zwemmen genieten van een heerlijk verwenmoment.

Natuurlijk ligt er tijdens het recreatief zwemmen voldoende spelmateriaal in het water en is ook de duikplank, de whirlpool, stroomversnelling, waterspeeltuin en glijbaan geopend. Ook is het op Moederdag mogelijk om eens samen met je moeder te zwemmen als een zeemeermin of haai. Vanaf 13.00 uur kun je een staart lenen en dit proberen. Na het zwemmen is het natuurlijk mogelijk om nog even gezellig na te zitten in de horeca. Kijk voor meer informatie ook op de website.

Het recreatief zwemmen op zondag is van 10.00 – 12.00 uur speciaal voor ouders met kinderen en van 12.00 – 16.00 uur voor iedereen.
Dus maak er een spetterende (verwen)dag en kom gezellig met de familie naar Sportcentrum De Waterkanten!