Datum: 25-08-2019 - 20:17
05
apr
'18
Start skeelerseizoen in Lisserbroek.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Start skeelerseizoen in Lisserbroek.

Op zaterdag 7 april 2018 houdt de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek een open dag en geeft daarmee de aftrap voor een nieuw skeelerseizoen. Van 13.00 tot 16.00 uur kan iedereen op een van de mooiste skeelerbaan uit de hele regio terecht, informatie krijgen over het skeeleren en inschrijven voor een van de skeelertrainingen voor puppy, jeugd en volwassenen en natuurlijk kan er vrij geskeelerd worden....

De laatste jaren zie je op straat heel veel jeugd maar ook volwassenen skeeleren. Vaak zie je deze mensen skeeleren zonder helm en bescherming van polsen, armen en benen en dat kan bij een valpartij nare gevolgen hebben. Tijdens de trainingen van de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek wordt er veel aandacht besteed aan het veilig beoefenen van deze steeds populairder wordende sport. Tijdens de open dag van zaterdag 7 april tussen 13:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom om te komen skeeleren en kennis te maken met de vereniging. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Trainers en bestuursleden zijn aanwezig om aanwijzingen te geven en te vertellen over het trainingsprogramma. Op het middenterrein kan de jeugd zich uitleven met hockey op skeelers. Jan van der Hoorn Schaatsen en skeelers is aanwezig met een kraam om alle technische vragen te beantwoorden over de te gebruiken materialen bij het skeeleren. Kinderen kunnen zich laten schminken, uitleven op het springkussen en krijgen gratis poffertjes.

Het persoonlijke lidmaatschap voor het skeeleren bedraagt € 40,00 (bij eerste inschrijving € 10,00 extra). Tijdens de open dag is het mogelijk om lid te worden en in te schrijven voor een van de trainingen. De trainingen starten vanaf maandag 9 april en worden gegeven door een team van enthousiaste en deskundige trainers. Trainingen wordt gegeven van maandag tot en met donderdag. Dit jaar start de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek met een eigen skeeler wedstrijdgroep die twee keer in de week gaat trainen en mee gaat doen met o.a. de jeugdcompetitie van de Jan van der Hoorn. Het plezier beleven aan het skeeleren staat altijd voorop bij de vereniging. Naast de skeelertrainingen organiseert de vereniging tijdens het seizoen diverse andere activiteiten waaronder PR wedstrijden, clubkampioenschappen, skeeleravondvierdaagse voor de jeugd en een speciale slotdag aan het einde van het skeelerseizoen. 

Meer informatie over de open dag en de trainingen zijn de vinden op de website.