Datum: 19-03-2019 - 19:58
13
mrt
'18
Meedoen, kan ik dat ook? Een inspirerende lezing door Pelle Oosting.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Meedoen, kan ik dat ook? Een inspirerende lezing door Pelle Oosting.

In de week van Zorg en Welzijn organiseert WelzijnsKompas op donderdag 15 maart een inspirerende lezing verzorgt door Pelle Oosting. Ondanks dat Pelle 100 procent was afgekeurd heeft hij besloten dat er toch kansen zijn om een actieve en betrokken burger te zijn....

Pelle zijn visie is: Ik geloof in en werk aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en ondersteund wordt als dit tijdelijk of langer moeizaam verloopt.

Pelle vertelt deze avond op een inspirerende wijze en met veel praktijkvoorbeelden over zijn ervaringen. Een interactieve avond voor alle geïnteresseerden die denken vanuit mogelijkheden en kansen om je eigen leefomgeving kleur te geven.

Na deze lezing is er gelegenheid om te speeddaten met de medewerkers van WelzijnsKompas. Zijn er na de lezing vragen, ideeën, wensen dan kunnen we tijdens een kort gesprek kijken welke ondersteuning wij kunnen bieden hierin.

De deuren gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur start de avond. De lezing vindt plaats in ’t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. De toegang is gratis.

Voor vragen en/of meer informatie kan contact opgenomen worden met WelzijnsKompas, maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Tel. 0252 – 757 100

Foto: Flevoziekenhuis.nl