Datum: 19-03-2019 - 19:51
13
mrt
'18
Maart in teken van Week van Zorg & Welzijn.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Maart in teken van Week van Zorg & Welzijn.

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt de Week van Zorg & Welzijn plaats. Inmiddels alweer de 6e editie. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien wat er allemaal gebeurt op dit vlak. Zo ook in Hillegom en Lisse....

WelzijnsKompas zet zich in voor zorg en welzijn in de buurt, dicht bij de mensen. Vanuit een focus op wat kun je wél. Tijdens de Week van Zorg & Welzijn laat WelzijnsKompas samen met andere organisaties zien en horen waarom het welzijnswerk zo belangrijk is.

De Week van Zorg & Welzijn staat bol van de activiteiten door het gehele land. Ook in Hillegom en Lisse zijn er activiteiten georganiseerd.

Aangeboden activiteiten in Hillegom:
Dinsdag 13 maart: Open eettafel vanaf 17.45 uur in de Bollenstroom in aanwezigheid van de burgemeester. We gaan hier met elkaar in gesprek over Welzijn in de buurt.

Donderdag 15 maart: een inspirerende lezing om 19.30 uur in ontmoetingscentrum ’t Pluspunt door Pelle Oosting, ervaringsdeskundige in hoe het voelt om niet mee te kunnen doen. Na de lezing zijn er speedmeets met professionals van WelzijnsKompas.

Aangeboden activiteiten in Lisse:
Donderdag 15 maart: vanaf 12.30 uur een gezellige lunch voor buurtbewoners in buurtkamer Vorstenhove, Koningstraat 36 Lisse. Het thema is Welzijn in de buurt. Ook hier zijn medewerkers van WelzijnsKompas aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan.

Donderdag 15 maart: om 19.15 uur een wijkwandeling van ca. 3 km door Lisse waarbij de inwoners met elkaar, maar ook met de welzijnsadviseur of buurtwerker, in gesprek kunnen gaan. Start wandeling vanaf Salvatori, Wagenstraat 33 Lisse. Rond 20.00 uur koffie met gebakje voor alle deelnemers.

Meer informatie over tijden en locaties op de website of bel met WelzijnsKompas, maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Tel: 0252-757100.

Foto: Flevoziekenhuis.nl