Datum: 09-07-2020 - 19:27

banner 5 juni gemeente 2

01
mrt
'18
Nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse. (BOL)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse. (BOL)

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder, PK interieurbouw projecten,  zich aangemeld bij Blik op Lisse, wilt u uw bedrijf ook promoten op onze nieuwswebsite van Lisse en Lisserbroek...

Wij heten Pieter Korsuize PK interieurbouw projecten van harte welkom. Het adres voor al uw maatwerk verbouwingen met design. De vakman voor uw passe-partout en al uw inlijstwerk.

De beweegredenen voor bedrijven om te gaan adverteren bij Blik op Lisse (BOL) zijn net zo divers als de bedrijven zelf. Sommige bedrijven zijn erg groot, een ander is ZZP-er. Sommige bedrijven zijn gevestigd in Lisse en willen bijvoorbeeld meer naamsbekendheid in de regio, andere bedrijven staan buiten Lisse en willen juist binnen Lisse meer bekend worden. Het ene bedrijf bestaat al tientallen jaren, het andere bedrijf start net op. Staat je winkel in een winkelstraat of op een bedrijventerrein? Blik op Lisse is van alle markten thuis..  

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij:
 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site in een speciaal daarvoor ontworpen actie pagina.
- Op elk moment kunt u uw actie aanpassen.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.