Datum: 23-01-2019 - 01:54
12
feb
'18
Minivoorstelling Musicalklas Fioretti College.
Geschreven door Sebastiaan Duivenvoorde

Minivoorstelling Musicalklas Fioretti College.

Op donderdag 22 februari geven de 28 spelers van de musicalklas van het Fioretti College in Lisse een minivoorstelling in de Theaterzaal van het Fioretti College te Lisse. Op de minivoorstelling presenteert de cast van High School Musical zich met een gevarieerde avond vol zang, dans en toneel....

In anderhalf uur word je meegenomen op reis van Frankrijk naar Salou, zit je plots in het vliegtuig van Nicaragua naar Schiphol en eindig je op een flatje drie hoog achter met een misverstand. Deze Minivoorstelling geeft een verrassend inkijkje in de wereld van de musicalklas.

Dit schooljaar repeteert een groep van 28 leerlingen onder leiding van Willem-Jan Kinds (regie) en Pauline van Eeden (zang) al een half jaar lang voor de voorstelling High School Musical die op 6 juni in première gaat. De minivoorstelling is alvast een voorproefje, hoewel niet alleen liedjes uit de musical vertolkt worden. Op het repertoire staan ook liedjes van Harrie Jekkers, Bram Vermeulen en Edith Piaf. Kaartjes zijn verkrijgbaar à €2,50 op de website.

Zaal open 19.45u., aanvang voorstelling 20.00U. Meer informatie is te vinden op facebook