Datum: 16-02-2019 - 08:43
13
feb
'18
Vaste planten “gezocht” voor het terras van de Huiskamer
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Vaste planten “gezocht” voor het terras van de Huiskamer

Dankzij de medewerking van de gemeente en de mannen van “Waterwolf”, zijn de hekken bij kindercentrum Broekjes verplaatst en zijn de struiken verdwenen. Ook het voetpad naast het fietspad is opnieuw betegeld. Na het voorbereidend werk is het nu een kwestie om het geheel om te toveren naar een echt terras met borders....

De borders (inclusief het stukje openbaar terrein rondom de plataan aan de Zeggegrasstraat) willen wij (Lisserbroek SamenMeer) omvormen naar een bloeiende strook vol met vaste planten en besdragende struiken.
Een deel van de planten is al aangeboden, maar het wordt een flinke border (180 m2.), dus we zijn nog op zoek naar planten. Mocht u eerdaags in uw tuin aan de gang gaan en de planten gaan scheuren, dan houden wij ons van harte aanbevolen voor een stukje van uw plant(en).
We hebben met name veel belangstelling voor bloeiende planten lager dan 1 meter. Ook hele lage planten (< 25 cm.) zijn van harte welkom.

NL doet.

Op zaterdag 10 maart doet Lisserbroek SamenMeer mee met NL Doet (van 13.00 – 17.00 uur). Op deze middag willen wij alle ingezamelde planten in de grond zetten, waarna het terras wordt geopend met een borrel en een hapje. U bent van harte welkom, uiteraard ook om een handje mee te helpen bij het planten.
Dus heeft u eerdaags planten of stekken over, wilt u mij dan bellen of mailen? Ik kom ze graag bij u ophalen.
Bij voorbaat hartelijk dank namens de gebruikers van de Huiskamer.
Arie van der Lans tel 06-2305 9561 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.