Datum: 09-07-2020 - 11:07

banner 5 juni gemeente 2

05
feb
'18
Verenigingenmarkt 'Club Live.'
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Verenigingenmarkt 'Club Live.'

Op 12 februari wordt Club Live georganiseerd bij Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. Dit is een initiatief van Bescal en WelzijnsKompas. Zij hebben de handen in één geslagen, omdat zij hebben gesignaleerd dat vele kleine Lissese verenigingen en stichtingen op zoek zijn naar nieuwe (bestuurs)leden en vrijwilligers....

Vrijwilligers en bestuurders van verenigingen komen elkaar niet (geregeld) tegen en het is daarom lastig om met elkaar in gesprek te gaan, elkaar te informeren en te versterken.
Tijdens Club Live op 12 februari wordt de kans aangereikt om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan, elkaar te versterken en nieuwe (bestuurs)leden en vrijwilligers te werven. Verenigingen worden verwelkomd om 19:00 uur.
Inwoners van Lisse zijn welkom vanaf 20:00 uur en krijgen de kans om in gesprek te gaan met vrijwilligers van verenigingen, vragen te stellen over bijvoorbeeld lidmaatschap en vrijwilligerswerk. 

Tientallen verenigingen uit Lisse komen naar Floralis om de vereniging waar zij lid van zijn te promoten. Verenigingen leveren een pitch aan en alles wordt gemonteerd tot een film die  vertoond gaat worden.
Zowel inwoners van Lisse als vrijwilligers van verenigingen hebben na het zien van de film direct een idee met wie zij die avond in gesprek willen gaan en over welk onderwerp.

Kom langs als vrijwilliger van een vereniging of als inwoner van Lisse, ontmoet elkaar en ga met elkaar in gesprek. Inwoners van Lisse, afkomstig uit Syrië, verzorgen de internationale hapjes en wij heten iedereen welkom met een drankje.

Neem contact op met Dionne Scheepmaker voor vragen of informatie. Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45

Erg benieuwd geworden naar wat Lisse te bieden heeft, kom dan langs op 12 februari vanaf 20:00 uur in Floralis, Floralisplein 69 Lisse.