Datum: 08-07-2020 - 23:35

banner 5 juni gemeente 2

28
jan
'18
Avondje uit in Lisse: Omdat foto's meer zeggen dan woorden:
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Avondje uit in Lisse: Omdat foto's meer zeggen dan woorden:

Vele maanden naar uitgekeken. Zaterdagavond 27 januari was het dan zover. Een avondje uit in Lisse. Optredens van o.a. Maan, Coverband Slam en Anita Meijer. De zaal was met meer dan 1000 man weer bijna uitverkocht. De foto's laten zien dat de aanwezigen het erg naar hun zin hadden. Deze zijn gemaakt door Danny Randsdorp....

Robert Faas:

Muziekfeest voor vierde jaar op rij uitverkocht
Maan en Anita Meyer op het podium bij Avondje Uit in Lisse

Het is een van de meest bekende en tevens een van de oudste evenementen die Lisse rijk is: Avondje Uit in Lisse. Op zaterdag 27 januari werd de 33e editie van het muziekfeest georganiseerd in de Ter Specke Sporthal. Dat het evenement na 33 jaar nog steeds populair is, bleek ook dit jaar wel, met voor het vierde jaar op rij een volledig uitverkochte zaal. Meer dan 1.000 mensen wisten de weg naar de sporthal te vinden om te genieten van optredens van de zangeressen Maan, Anita Meyer en de coverband Slamm.

Organisator Carnavalsvereniging De Gaapstokken kan terugkijken op een geslaagd feestweekend. Naast een uitverkocht Avondje Uit in Lisse werden tevens het Kidzfestijn (zaterdagmiddag) en Jubileumpinsenbal (vrijdagavond) erg goed bezocht. Het Jubileumprinsenbal mocht meer dan 20 carnavalsverenigingen uit het gehele land verwelkomen en is een van de grootste carnavalsfeesten uit de regio. Het traditionele feestweekend in januari is voor De Gaapstokken een opwarmer voor het echte carnaval dat dit jaar van vrijdag 9 t/m dinsdag 13 februari wordt gevierd. Meer informatie over de evenementen van De Gaapstokken is te vinden op de website.